Mötesrum i Stockholm

Stockholm har mycket att erbjuda med sina vackra sevärdheter, shopping, caféer och restauranger. Men något som inte finns med på den listan är att staden erbjuder en mängd med olika konferens- och mötesrum.

Oavsett om du redan är yrkesverksam inom Stockholm stad eller är på besök i ditt arbete så finns det stora möjligheter att boka mötesrum i Stockholm i anslutning till hotell och restauranger. Det finns bra sidor som har stora delar av Stockholms alla mötesrum samlade där du också kan jämföra de olika som finns för att se vad som passar dig och ditt företag bäst. Du kan antingen ringa eller boka online.

Vad är ett mötesrum?

Ett mötesrum är ett rum som används i syfte för företag att hålla möten och konferenser. Dessa rum är specialanpassade för konferenser. De erbjuder inspirerande och funktionella rum där företaget och deras inbjudna gäster kan ha sitt möte i lugn och ro utan att någon faktor utifrån stör. I de flesta mötesrum kan du finna en whiteboardtavla, wifi, anslutningar för datorn och telefonen och ergonomiska möbler. Det kan vara avgörande funktioner för ett effektivt möte som du inte kan få i till exempel en hotellobby. Det finns mötesrum som rymmer upp till 700 personer, såväl som om ni bara är tre, så det kan vara värt att boka ett mötesrum. På så vis får ni komma från kontoret en stund, vilket bara det kan vara effektivt.

Mötesrum i anslutning till restauranger

Det finns flera fördelar med att boka ett mötesrum i anslutning till ett café, restaurang eller ett hotell. För det första så ingår det då oftast någon form av förfriskning som kaffe och fika och ibland serveras det också hela måltider i samband med mötet. Har du mötet i samma hotell som du bor på och är på besök i Stockholm så slipper du krångel med kollektivtrafik eller att ta en taxi. Är mötet på en restaurang eller ett café så kan ni avrunda med att ni tillsammans tar exempelvis en lunchpaus på restaurangen mötet hålls i eller ett rekommenderat ställe i närheten. Stockholm har många uppskattade restauranger och caféer som tar in små och stora sällskap.

Mötesrum i olika stadsdelar

En annan sak som kan vara bra att ha med i beräkningen när du bokar ett mötesrum är var i Stockholm mötet ska hållas. Är ni många och kommer från olika delar av Stockholm så är det kanske bäst att boka i centrala Stockholm. Kommer ni istället från samma stadsdel så är det kanske smidigast att mötet sker i den del av staden som ert företag har sitt eller sina kontor. Oavsett var så finns det massor av mötesrum runt om i hela Stockholm. Allt från Stureplan till Kista.